tisdag 25 mars 2008

Indian Tea Party

Den Asiatiska Dansakademin bjuder till:

INDIAN TEA PARTY

Söndagen den 30 /3 kl 18:00 till 22.00

Bergsundsstrand 43 i IKC - Vuxenskolans lokaler.

ÖPPEN SCEN

Har du ett dansnummer som du vill testa på en publik så får du gärna anmäla dig eller dina elever. (Helst inom genren indiskdans, klassisk / folklig, bollywood, tribal eller orientaliskdans). Skicka ett mail och anmäl ditt intresse senast 22/3 till: veronikathak@hotmail.com)

Självklart säljer vi indiskt te samt tilltugg!

Det kommer också vara några prova på lektioner där du gratis kan testa:

YOGA

Agneta från Yogashanti, ger 45 minuter yogaträning.
Hennes yoga är helt fantastisk och jag vill varmt rekommendera hennes klasser som hon normalt ger vid Torildsplan. Här har du chansen att testa!

ASIAN MOVES

Är träningspasset för dig som tycker om indisk och asiatisk popmusik.
Med enkla koreografier där du tränar: kondition, styrka, flexibilitet och koordination.. Här får du ett kort smakprov…

KATHAK

Det är den klassiska dansen från norra Indien. Det är den enda klassiska dansen som blandar, hinduisk och mogulisk kultur. Det är en av få klassiska danser som helt utgår från kroppens naturliga rörelseschema. Rytmiskt fotarbete, snurrar och graciösa armrörelser kännetecknar kathakdans. Ursprungligen solodans för tempelceremonier men utvecklades till en hovdans. Idag är en sceniskdans, där gruppkoreografier används flitigt. Här får du ett kort introduktion…

MASSAGE

Ann-Catrine är en otroligt kunnig och intuitiv kroppsterapeut. I hennes behandlingar blandar hon massage, zonterapi, akupunktur och healing. Hon kommer att ge provbehandlingar och har du frågor rörande skador och dylikt så kan hon hjälpa dig!

Passa på att förnya ditt medlemskap i Den Asiatiska Dansakademin
Som medlem får du generösa rabatter på vår… INDISKA BAZAR
Vi kommer ha special priser för medlemmar, Danssjalar, churidar och kathakdanskostymer. På det övriga sortimentet får du som medlem 10%.
Danssmycken, hårspännen, hårpinnar, sjalar, näsringar, halsband, örhängen, bindis, tikkas, sjalar, blommor för håret, kurtas, kurtis, churidar, m.m.

Fynda på, Indisk sekond-hand, här hittar du billiga kurtas och churidar från 20:-

Eventuell vinst på försäljningen går till Den Asiatiska Dansakademin så att vi kan fortsätta vårt arbete med att sprida kunskap om asiatiska dansformer och i synnerhet om kathakdans.

Medlemskap kan lösas på plats och kostar 100:- för 2008.

VÄLKOMMEN!

Ann-Catrin, Veronica, Agneta, Jane, Maryam och Anna

Inga kommentarer: